slide-03Container 20fStaffanstorp2slide-04Lund bannerDSC_10666Eslov bildspel

Moderna maskiner för alla behov!

Vi vill med denna sida förmedla en så utförlig beskrivning av vårt företag och maskinsortiment som möjligt. Företaget startade 1969 och erbjuder uthyrning av maskiner och utrustning till Bygg & Anläggning, offentliga sektorn samt Industrisidan m.m.

Här kan du få allnödvändig information om beträffande maskiner och tips på vad som är viktigt på just din arbetsplats. Vi kan erbjuda totallösningar på hela projekt såsom bodar, tillfällig el, kranar, liftar, hissar m.m.

Ring eller maila om ni har några frågor. Tel. 040 18 41 01.
Mail info@bmhyr.se

Produkter

Vi har ett komplett sortiment av maskiner och utrustning till såväl bygg, Industri och entreprenad. Bläddra i produktkatalogen online eller ladda ned den. Skulle du inte hitta det du söker så ring oss. Vi förnyar vår maskinpark hela tiden.
Våra produkter »

Utbildning

Enligt lag krävs vissa utbildningar till vissa arbetsmoment. Vi kan med vår egen ackrediterade personal erbjuda utbildningar i Liftsäkerhet, Personligt fallskydd samt Ställningsmontage. Allt sker enligt gällande normer och krav.
Våra utbildningar »

Kontakt

Tveka aldrig att kontakta oss om ni vill beställa en maskin, boka en utbildning, eller om ni vill ha en kostnadsfri offert inför ert projekt. Tel: 040 18 41 01. Mail: info@bmhyr.se.
Kontakta oss »

info@bmhyr.se
Huvudkontor: 040-184101